Főoldal
Ajándékok
Játékszabályzat
Kapcsolat
Nyertesek
Beváltóhelyek
GYIK

GYIK

Általános
Azt javasoljuk, hogy a játék végéig mindenképpen őrizd meg a csomagolásokat (vagy magát a csomagolást, vagy a csomagolás fényképét, amelyen jól olvasható a kód), hiszen ha nyersz 50 percenkénti ajándékot, heti nyereményt vagy akár a fődíjat, akkor bekérhetjük Tőled a nyertes kódokat tartalmazó csomagolásokat, vagy az azokról készült fotókat.
A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab promóciós csomagolású Pöttyös terméket. Ha „TURO RUDI” feliratot találsz a csomagolásban, akkor nyertél egy natúr 30 g-os ét Pöttyös Túró Rudit, amelyet a csomagolás bemutatásával ezekben az üzletekben tudsz átvenni. Ha a csomagolás belsejében kódot találsz, akkor regisztrálj a www.pottyos.hu oldalra, és a promóció ideje alatt töltsd fel kódodat a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd az általad kiválasztott ajándékok egyikét! Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulsz a versenyben, de akár már 1 kóddal is értékes ajándékokkal gazdagodhatsz.
Minden 50. kódfeltöltésed után 5 extra játéklehetőség lesz a tiéd, amivel ugyanúgy indulhatsz az ajándékokért, mint a csomagolásban talált kóddal.
Ha kitöltöd kérdőívünket, amit a "Profilom" menüpontból érhetsz el, 3 extra játéklehetőség a tiéd.
Ha hozzájárulsz a regisztráció során a megfelelő négyzet bepipálásával, hogy a K&H Bank megkeressen téged ajánlataival, akkor 1 extra játéklehetőséget kapsz.
Figyelem: az extra játéklehetőségeket az első kódfeltöltést követően tudod igénybe venni!
A nyereményjáték 2018. május 7. 00:00 órától 2018. július 15. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2018. július 15. 23:59-ig van lehetőséged.
A nyereményjátékban mindegyik „Minden 5. nyer vagy sorsjegyes kódot rejt” promóciós emblémával ellátott Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz. A promócióban a Tejsüti és Tejsüti MegaCsoki termékek nem vesznek részt. Felhívjuk figyelmed, hogy a játék időtartama alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékek is elérhetőek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot, ami elérhető a Játékszabályzat menüpontban, vagy ITT. Ha további kérdésed lenne, írj egy levelet a pottyos@bangbang.hu e-mail címre!
Kódfeltöltés
Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a felugró ablakban használhatod az elfelejtett jelszó funkciót, amely segítségével jelszómódosítást kérhetsz. Az új jelszavadat e-mailben küldjük el Neked a regisztráció során megadott e-mail címedre. Javasoljuk, hogy utána változtasd meg jelszavadat.
Regisztrálj a www.pottyos.hu oldalon, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.
Naponta bármennyi kódot feltölthetsz, korlátozás nélkül.
Tölts fel legalább 4 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, amelyek aktuális állásáról az oldalon belépve az esélyszorzó sávban tájékozódhatsz.
Igen, minden érvényes kód feltöltésével közelebb kerülsz ahhoz, hogy indulhass a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán. Tölts fel legalább 4 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is.
A heti sorsoláshoz minimum 4 db érvényes kódfeltöltéssel szükséges rendelkezned az adott héten vasárnap 24:00-ig. Ha kevesebb mint 4 db érvényes kódfeltöltéssel rendelkezel egy adott héten, akkor feltöltéseid nem vesznek el, hanem lehetőséged van a következő héten folytatni a kódfeltöltést addig, amíg nem töltesz fel legalább 4 db kódot. Tehát, ha pl. az egyik héten 3 db kódot töltöttél fel, akkor a következő héten már csak 1 db kódot kell feltöltened ahhoz, hogy részt vehess az adott heti nyereménysorsoláson. Amennyiben legalább 4 kódfeltöltéssel rendelkezel, és részt vettél a heti nyeremény sorsolásán, ezt követően ismételten legalább 4 db feltöltött kóddal kell rendelkezned ahhoz, hogy részt vehess az adott heti nyeremény sorsolásán, attól függetlenül, hogy ezt megelőzően hány darab kódot töltöttél fel. Minden esetben azon a héten veszel részt a heti nyeremény sorsolásán, amelyik héten eléred a legalább 4 db kódfeltöltést. A fődíj sorsolásához a játék teljes időtartama alatt legalább 10 db kód feltöltése szükséges.
A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban. Ha olyan promóciós csomagolással találkozol, amelynek belsejében nem találsz „TURO RUDI” feliratot vagy promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a pottyos@bangbang.hu e-mail címen!
Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a pottyos@bangbang.hu email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!
Köszönjük észrevételedet! Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy minden kódot csak egyszer lehessen feltölteni, így ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utána nézni, hogy mi okozhatta a kellemetlenséget, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.
A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel megnyerhetsz egy általad választott 50 percenkénti ajándékot, valamint megtöbbszörözheted esélyeidet a heti és fődíj sorsolásokon. Ha például 8 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.
Nyeremények
Először is gratulálunk! A nyereményed egy natúr 30 g-os étbevonatos Pöttyös Túró Rudi, amelyet a csomagolás bemutatásával ezekben üzletekben tudsz átvenni.
Ha boltban nem váltották be a "TURO RUDI" feliratot tartalmazó csomagolásodat, akkor kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a pottyos@bangbang.hu címen, és írd meg az üzlet pontos nevét, címét, valamint azt, hogy miért nem váltották be a csomagolást.
Amennyiben laktózmentes ajándék-termékre szeretnéd váltani nyertes csomagolásod, gyűjts össze legalább 6 db "TURO RUDI" feliratot tartalmazó nyertes csomagolást, majd vedd fel a kapcsolatot velünk a vevoszolgalat@frieslandcampina.com vagy a pottyos@bangbang.hu e-mail címen. Tájékoztatni fogunk, hogy melyik a hozzád legközelebbi beváltóhely, ahol átveheted a laktózmentes nyeremény Túró Rudikat. Mindenképpen őrizd meg a nyertes csomagolásokat, mert csak ezek átadásával kaphatod meg a helyszínen az ajándék laktózmentes termékeket. Minden 6 db nyertes csomagolásért 1 db laktózmentes 6x30g-os multipacket kapsz.
Szerencséd van! A nyereményed 1 db natúr, 30 g-os étbevonatos Pöttyös Túró Rudi, amelyet a promócióban részt vevő üzletek kasszáinál (Auchan áruház esetében a Vevőszolgálaton) válthatsz be a csomagolás átadásával. ITT találod a beváltóhelyek listáját. A nyeremény Túró Rudit a beváltóhelyek bármelyikében átveheted, nem csak ott tudod beváltani, ahol eredetileg a terméket vásároltad.
Az 50 percenkénti nyeremények sorsolt időponthoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk az 50 percenkénti nyerőidőpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes kódot feltöltő Játékos lesz a nyertes.
Heti nyeremények esetében pedig hetente történik a sorsolás gépi úton, a véletlenszerűség elvét követve az játékosok között, akik az előző héten legalább 4 db érvényes kódbeküldéssel rendelkeznek.
1. heti sorsolás: 2018. május 14. 14:00
2. heti sorsolás: 2018. május 22. 14:00
3. heti sorsolás: 2018. május 28. 14:00
4. heti sorsolás: 2018. június 4. 14:00
5. heti sorsolás: 2018. június 11. 14:00
6. heti sorsolás: 2018. június 18. 14:00
7. heti sorsolás: 2018. június 25. 14:00
8. heti sorsolás: 2018. július 2. 14:00
9. heti sorsolás: 2018. július 9. 14:00
10. heti sorsolás: 2018. július 16. 14:00
A főnyeremény sorsolásán pedig csak az vehet részt, aki legalább 10 db érvényes kódbeküldéssel rendelkezik. A főnyeremény sorsolás időpontja: 2018. július 20. 14:00.
Ha nyertél, emailben értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden. A nyertesek nevét a nyeréstől számított 24 órán belül közzétesszük a www.pottyos.hu oldalon is.
Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden vagy telefonszámodon.
Nyereményedet a GLS futárszolgálattal küldjük el Neked a regisztráció során megadott címre. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál meg a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást.
Nyereményedet 60 naptári napon belül juttatjuk el a regisztráció során megadott címedre.
Igen, érdemes folyamatosan játszanod, mert változó 50 percenkénti ajándékokkal várunk. Ugyanakkor egy típusú ajándékból a játék ideje alatt legfeljebb 3 darabot nyerhetsz.
Az 50 percenkénti ajándékok folyamatosan, minden egyes oldalmegtekintés során változhatnak. Az ajándéktípusokat ITT tekintheted meg.
Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy tölts még fel kódokat, és válaszd ki azt az ajándékot, amit szeretnél megnyerni.
Igen, indulhatsz, viszont egy típusú ajándékból maximum egy darabot nyerhetsz a játék teljes időtartama során.
Azt mutatják, hogy hányszoros eséllyel indulsz a heti, illetve a fődíj ajándék sorsolásán. Ha egy hét alatt legalább 4 db kódot feltöltesz, részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán. Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. További kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet. Ha például 8 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.